המבוא צריך להיות לפחות 200 מילים וצריך להיות בעל הצהרת תזה חזקה.
גריל גז פחם הוא סוג של גריל שמתודלק על ידי גז, אך משתמש בפחם ליצירת החום. ישנם יתרונות רבים לשימוש בגרילי גז פחמים כולל היכולת להשתמש בעץ טבעי לטעם ללא צורך בנסורת או בתוספים אחרים. סוג גריל זה גם הרבה יותר קל לשימוש מאשר גריל פחמים מסורתי מכיוון שהוא מגיע עם לחצן מצת וניתן להפעיל אותו ביד אחת בלבד. הטעם של מזון מבושל על סוג זה של גריל הוא גם הרבה יותר טוב כי הם מציעים יותר שליטה על הטמפרטורה מאשר גריל פחמים מסורתי.
גרילי גז פחמים הם אלטרנטיבות מצוינות לסוגים אחרים של גריל מכיוון שהם מציעים יתרונות רבים שלא ניתן למצוא בשום סוג אחר של גריל.
גריל פחמים הוא סוג הגריל הפופולרי ביותר לשימוש. הם לא יקרים כמו גרילי גז והם לא דורשים חשמל. גרילי פחמים משתמשים בלבני פחם היוצרים טעם מעושן לבשר ולירקות. ישנם סוגים רבים ושונים של גריל פחמים, אבל אני הולך לדבר על הסוג הפופולרי ביותר של גריל פחמים, שהוא גריל הקומקום.
גריל הקומקום מורכב מגוף מתכת או נירוסטה עם מכסה מחובר. למכסה יש כמה פתחי אוורור המאפשרים כניסה ויציאה של אוויר בעת בישול עליו אוכל. בחלק התחתון של הגריל יש רשת שבה אתה מניח את לבני הפחם שלך כדי לבשל את האוכל שלך. גריל הקומקום משמש בדרך כלל לבישול בחום עקיף, כלומר ניתן להניח בשר מעל וירקות מתחת כך שהכל יתבשל באופן שווה בו זמנית מבלי לשרוף דבר אחד יותר מדי משהו אחר.
גז פחם
גריל פחמים משמש לצליית מזון על אש פחמים. זהו סוג של גריל ברביקיו.
גריל פחמים הוא סוג של גריל ברביקיו המשתמש בפחמים כמקור החום. תנור או כיריים המופעלים על גז עשויים לשמש גם לבישול מזון, אך הם אינם נחשבים למנגל.
הסוגים הנפוצים ביותר של גרילי פחמים הם מעשנות קומקום ואופסט, אם כי ישנם סוגים רבים אחרים כגון גריל קופסאות, חבית ורוטיסרי.
גרילי גז פחמים הם אלטרנטיבה מצוינת לגריל פחמים. הם קלים לשימוש וניתן להשתמש בהם עם סוגים שונים של דלק.
גריל גז קל יותר לשימוש מכיוון שהם אינם דורשים מאמץ של הדלקת פחמים וניטור החום. הם גם מייצרים פחות עשן מגרילי פחמים, כך שתוכלו לבשל בתוך הבית מבלי להריח כאילו בישלתם כל היום. בנוסף, גרילי גז הם מגוונים יותר מכיוון שניתן להשתמש בהם עם סוגים שונים של דלקים כגון פרופאן וגז טבעי, כך שאינך מוגבל רק לבניות פחם.
גרילי גז נוטים לייצר טעם נקי יותר מאשר עמיתיהם הפחמים, וזה מושלם אם אתם מחפשים את טעם הברביקיו האותנטי הזה ללא טעם לוואי המעושן.
גריל גז פחם הוא סוג של גריל שמשתמש גם בפחם וגם בגז טבעי לבישול מזון.
גריל גז פחם הוא סוג של גריל המשתמש בפחם ובגז טבעי לבישול מזון. ניתן להשתמש בהם באותו אופן כמו גריל פחמים מסורתי על ידי הנחת הגחלים בתחתית ובישול על חום עקיף, או שניתן להשתמש בהם כמו גריל פרופאן מסורתי על ידי הדלקת הגחלים ובישול ישירות מעליהם. היתרון הגדול בשימוש בסוג זה של גריל הוא שיש לו את היכולת לשמור על חום טוב יותר מאשר סוגים אחרים, מה שנותן לו יתרון בעת בישול נתחי בשר עבים יותר כמו חזה או כתף חזיר.
גרילי פחמים הם הבחירה הטובה ביותר עבור אנשים שרוצים לצלות בצורה מסורתית יותר. הם גם בחירה טובה עבור אנשים שיש להם תקציב מוגבל מכיוון שהם זולים יותר מגרילי גז.
גרילי פחמים משתמשים בפחם ובעץ כדלק, מה שהופך אותם לידידותיים יותר לסביבה ובריאים יותר מגרילי גז.
גרילי פחמים הם הסוג העתיק ביותר של מכשירי הצלייה והם נמצאים בשימוש עד היום.
גרילי פחמים היו בשימוש במשך שנים רבות והם לא השתנו הרבה במהלך הזמן. הם מגיעים בצורות וגדלים שונים אבל כולם עובדים על אותו עיקרון: שימוש במקור חום לבישול מזון בחום עקיף.
הדלק של גריל פחמים הוא פחם, שלרוב עשוי מעץ. זה יכול להיות עץ קשה או רך, אבל הוא מורכב לרוב מעצים קשים כמו אלון, היקורי או מסקיט. העץ מחומם עד שהוא מתחיל לבעור ואז הוא מכוסה בשכבת גחלים כך שהחום יכול להקרין החוצה אל האוכל המתבשל על מנת לבשל אותו בצורה אחידה.
גריל פחמים הוא דרך מצוינת לבשל אוכל. הם מספקים טעם מעושן וניתן להשתמש בהם עבור כל סוג של בשר.
גריל הפחמים הראשון הומצא בשנות ה-1800 על ידי ג'ורג' סטיבן, שהיה ממציא הגפרור. גריל הפחמים הראשון היה עשוי מברזל יצוק ומעליו היה משטח בישול עם תא אש מתחתיו. תיבת האש תתמלא בגחלים חמות שיתחממו ואז תועבר למשטח הבישול העליון.
גריל הפחמים המודרני כולל מרכיבים רבים ושונים, כולל:
– מכסה לשליטה בזרימת האוויר
– שבכת תחתית המשמשת לאחיזה של גחלים או שבבי עץ, אשר מחוממת באמצעות גוף חימום חשמלי או להבה
– רשת צד המשמשת לבישול ירקות או מזונות אחרים
– לוכד אפר, שעשוי לרוב מרשת מתכת כך שאפר יכול ליפול דרכו לתוך מגש מתחת
גרילי גז פחמים פופולריים מתמיד. יש להם מספר יתרונות על פני גרילים אחרים, כולל פחות בלגן וניתן להשתמש בהם בתוך הבית.
גרילי גז פחמים משמשים לרוב אנשים שגרים באזורים עירוניים ולא רוצים להתמודד עם הבלגן של גריל פחמים. סוגי הגרילים הללו פופולריים גם בקרב אנשים שרוצים לצלות בתוך ביתם במהלך חודשי החורף.
גריל פחמים הוא בחירה פופולרית עבור חובבי גריל רבים. זוהי הדרך המסורתית לבשל אוכל, ויש לה היסטוריה ארוכה של שימוש בבני אדם.
ניתן למצוא את גריל הפחמים בהרבה בתים, פארקים ומקומות אחרים שאנשים מתאספים בהם. גריל הפחמים פופולרי גם מכיוון שזו דרך זולה יחסית לבישול אוכל.
אחד החסרונות של גריל הפחמים הוא שהוא מייצר עשן ואדים שאינם טובים לבריאות האדם. זה הופך בישול עם גריל פחמים פחות מושך עבור אנשים מסוימים שיעדיפו לא לחשוף את עצמם או את משפחותיהם לחומרים המזיקים הללו.
הטמפרטורות הגבוהות שנוצרות מהפחמים גם מקשות על בישול סוגי מאכלים מסוימים מבלי לייבש אותם או לשרוף אותם בצד אחד תוך השארתם נאים בצד השני.
גרילי פחמים משמשים לבישול מזון על ידי שימוש בחום של שריפת פחם. הם שונים מגרילי גז.
צליית פחמים היא טכניקת בישול ששימשה במשך מאות שנים ועדיין פופולרית כיום. ניתן לעשות זאת במגוון דרכים כולל על אש גלויה, בגחלים של אש, או בתנור.
הגריל יכול להיות עשוי ממתכת, קרמיקה או חומרים אחרים ולרוב הוא ממוקם מעל פני הקרקע כדי להגן על המזון ממגע עם הקרקע.
גריל פחמים הוא סוג הגריל הפופולרי ביותר מסיבות רבות. הם זולים, קלים לשימוש ויכולים לשמש למגוון סגנונות בישול.
אחת הסיבות העיקריות לכך שאנשים מעדיפים גריל פחמים על פני גריל גז היא בגלל שהם יכולים להשתמש בהם כמעשן. זוהי דרך מצוינת לקבל את הטעם המעושן הטעים הזה מבלי לקנות מעשנת נפרדת.